Nu har vi köpt en KitchenAid!

Igår köpte vi en KitchenAid Artisan 90-års jubileumsutgåva. Färgen är Chilli-metallic, samma som OBH nordicas Chilli serie så den kommer verkligen passa in i köket. Jag har drömt rätt länge men nu var det dags. Blir nog att baka lite bröd till helgen.

www.kitchenaid.com

Lite fakta och information:
Köksapparaten från KitchenAid visapr, rör, knådar och blandat. Den har 10 hastigheter och hela maskinen är tillverkad av metall vilket gör den både hållbar och stabil. Den genomsnittliga livslängden är 30 år.

KitchenAids köksmaskin konstruerades redan 1919 och är idag en amerikansk ikon. Köksmaskinens design skapades 1937 av Egmont Arens. Den har belönats med flera designpriser och finns utställd på Museum of Modern Art i New Yrok och San Fransisco.

//Henrik

Kommentarer
Postat av: Inspirera Mera

Åh vad lyxigt!

2009-06-11 @ 15:00:07
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Cornelia

De e sååå fina! Hade gärna haft en men har ingen plats för den tyvärr :-(

2009-06-11 @ 16:29:47
URL: http://mitthemochmintradgard.blogg.se/
Postat av: Sara

OK...så nu ser vi fram emot grillade burgare på monstergrillen och hembakade hamburgerbröd. Kommer förbi när vi kommer hem från Italien den 28e juni, för då är väl taket klart ;-)

Kram på er! /familjen Wängstre

2009-06-12 @ 12:20:00
URL: http://tanktelite.blogg.se/
Postat av: Daniela Håkansson

Hej!



Vore såå tacksam om ni kan hjälpa mig för de på Cervera kunde inte det! Jag ska beställa en Kitchenaid och vill ha en färg som passar till resten av våra köksmaskiner som är i Chili serien från OBH Nordica! Det är så svårt att se vilken metallicfärg av de två metallicröda som finns, som passar bäst till Chili serien! Tittar man på bilder så ser jubileumsfärgen Candy Apple Red lite ljusare ut och tittar man på den som bara heter metallic red så känns den mörkare än Chilifärgen! Såg att ni skrivit i er blogg att jubileumsfärgen är som chiliserien! Menar ni då den som heter Candy Apple Red? Vore såå tacksam för ert svar!



tack på förhand



Daniela

2011-10-08 @ 16:03:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0