Stenpartiet

Arbetet med stenpartiet fortsätter. Vi har satt i belysningen och har nu även rensat bort löv, sand och skräp från botten av dammen och mellan stenar. Har även tagit bort massa småsten och jord. Vi ska nu lägga på lite mer cement och fästa lite stenar längs kanterna och bygga ut vattenfallet. Sen ska vi montera dit pump och planera blommor och växter runt om. Kommer bli fint. Men det tar längre tid än vad man tror.


Fortsättning följer :-)

Kram och godnatt!

Plantering


Idag har jag varit och handlat massa blommor efter jobbet som jag planterat ute i trädgården. Kommer bli så fint när allt rotar sig ordentligt och blommar.

Vackra nejlikor.


Kommer bli fint med funkia och japanskt gräs vid trädstamen.
Kram Evelina

Inspirationsbild från Malins lgh

En inspiationsbild från min kompis lgh. Hon bor riktigt flott.... =P


Kram Evelina

Snygg blomkruka/låda


Jobbat i Sälen

Vi har varit uppe och jobbat i Sälen på Ski funtastic, men nu är vi hemma igen. Har haft underbart väder och jätte trevligt.


Älskar vårt jobb!!! =)

Evelina & Henrik

Belysningen i mörkret

Henrik monterade klart trädgårdsbelysningen igår. Riktigt snyggt! Här ser ni den i mörkret. Ni ska få se i dagsljus också. Ska planera lite runt om och fixa klart dammen. Sen ska det få bo lite fiskar i vår damm =)


Nu är vi påväg till Sälen igen. Kommer hem på söndag =)
Kram!!!

Från sandlåda till blomlåda del 1

Har bestämt mig för att göra om båten till en rabatt istället för att den bara ska stå full med sand. Tidigare ägare av huset hade den som sandlåda men eftersom vi inte har några barn så känns det lite onödigt. Idag började jag gräva ur den. Ska fortsätta efter att vi är hemma igen från Sälen. Ska även plantera lite Funkia och ormbunkar nedanför trädet som syns i bakgrunden. Kommer bli fint!

/Evelina

Belysning i stenpartiet

Idag har det varit perfekt väder att fixa i trädgården. Har bl a fortsatt med belysningen i stenpartiet. Det är fortfarande inte klart. Jag har idag gjutit fundament som belysningen ska stå på och dragit el.
Lite bilder


//Henrik

Trädgårdsbelysning

Idag har vi varit på Bauhaus och köpt Trädgårdsbelysning. Nordlux - Sidney. En större (110cm hög) och tre mindre (45cm hög). Kommer bli så snyggt i trädgården. Vi får se om vi monterar upp dem i morgon eller om vi tar det senare. Har ju lite kvar i lgh oxå som vi måste försöka hinna med att göra klart innan vi åker till Sälen på onsdag igen.
Här ser ni bilder på belysningen.

Fler bilder kommer. Ni måste ju få se resultatet =)

Kram Evelina & Henrik

PåskPåskfint!!!

Sol!!!!!!!!

Idag har vi varit och ätit påskmiddag hos Henriks mamma och hennes Lasse. Super mysigt och gott. På em/kvällen så har vi hållt på i trädgården. Krattat, klippt gräs, rensat rabatter m.m. Har varit jätte skönt att vara ute och pyssla. Känns verkligen som vår nu.

Natti natti!!!

Garderoben i lgh är klar

Det vart sååå fint. Vit och fin med svarta blommor.


Evelina & Henrik


RSS 2.0